Caixa de Contes

Weblog d'audio edicions Caixa de Contes

Vota per la Blanca al concurs d’il·lustració científica

Deixa un comentari

pa de sucre pas a pas

Il·lustració del pa de sucre pas a pas

Us heu fixat en les il·lustracions de la web? Les ha fet la Blanca Martí. Com veieu en la il·lustració del pa de sucre pas a pas, la Blanca ha sabut interpretar com s’imaginava la Conchi els personatges i donar-los forma i color. El procés és complicat, perquè del primer esbós al resultat final hi ha hagut un gran canvi.

Llop dibuixat per Blanca Martí

Llop dibuixat per Blanca Martí

La Blanca és una il·lustradora especialitzada en dos àmbits. La il·lustració infantil, com els dibuixos que ens ha fet a nosaltres i la il·lustració científica, com el dibuix d’aquest llop que teniu aquí. Podeu veure una mostra de la seva feina a la seva web www.blancamarti.com. Una il·lustració seva ha estat seleccionada pel premi Il·lustraciència. Podeu ajudar-la a guanyar-lo votant pel seu dibuix EL REGRESO DEL LOBO ( CANIS LUPUS SIGNATUS ). Requereix registre, però és un moment i no costa res.

 

Si voleu gaudir de totes les il·lustracions de la Blanca per caixadecontes, compreu ara el CD! Buy Now!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s