Caixa de Contes

Weblog d'audio edicions Caixa de Contes

caixadecontes al Mercat de Sants

Deixa un comentari

Com vam gaudir tots plegats envoltats de contes en un entorn tan màgic com el Mercat de Sants! Els passats dies 24 i 25 de maig, caixadecontes aterrà al barri de Sants per a transmetre valors i emocions. I quin millor lloc que a la sala d’actes del  mercat!contacontes sants 24-25 maig 19 (3)Quan anem a comprar al mercat, els botiguers comparteixen el seu temps i els seus productes amb qui vol comprar bona fruita, carn, verdures, peix….nyam! nyam!! I per això, amb el nostre conte d’En Pa de Sucre vam voler recordar la importància de compartir la nostra essència!

D’altra banda, mentre comprem, cal estar atents i no perdre mai de vista al papa o a la mama! I així, també va entrar en escena el conte d’El Peixet Albert i el Tauró

I per descomptat, mai no hem de tenir por a conèixer  nous menjars o noves receptes! I  per això, junts, vam espolsar la por obrint ben fort les ales amb el conte de “L’ocelleta Rita“!

Parem be l’orella i obrim-nos a la màgia del Mercat a través dels contes que ens fan créixer!IMG-5052Gràcies de tot cor a Trivium Gestió Cultural per pensar en caixadecontes i així compartir els nostres contes amb tants nens i nenes, pares i mares, avis i àvies! I també al personal del Mercat per la seva amabilitat i entrega!

Fins aviat!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s