Caixa de Contes

Weblog d'audio edicions Caixa de Contes

Qui som


conchi caricatura definitivaConchi Ramírez de Haro

Directora creativa de caixadecontes

Vaig néixer a Barcelona un bonic dia de primavera del 1970. La meva mare diu que entraven uns magnífics raigs de sol per la finestra. Deu ser per això que m’agrada tant el sol, la calor i portar samarretes de tirants i xancletes.

La primavera em porta tots aquells colors que han estat amagats durant l’ hivern i que un bon dia m’esclaten al nas sense avisar. M’encanta aquell dia i  m’encanta la natura, la mateixa natura que em va empènyer a estudiar Veterinària a la UAB i que em va cridar a exercir la professió en el món dels petits animals durant una pila d’anys. Va ser també, aquesta natura impertinent, la que em va provocar el desig d’indagar en el món de la interpretació,  la locució i la creació. Havia arribat el moment de deixar sentir la meva veu i fer-la servir per a despertar emocions, per crear uns personatges que no et deixaran indiferent.

Personatges que van sorgint de persones que m’envolten i que m’han envoltat al llarg de la vida, amb la seva història…o almenys la que provoquen dins meu, més o menys encertadament i que em remouen per dins inspirant contes farcits de valors, valors per compartir, per reflexionar… per riure i per plorar.

 Personatges que viuen dins d’una caixa que també neix un dia de primavera. Caixadecontes neix per a que tu l’obris i si a tu també et remou per dins, jo estaré contenta. A caixadecontes li pots demanar el que vulguis, perque de caixadecontes pot sortir una història…la teva història.

Andreu Regué Barrufet

Andreu defEditor de caixadecontes

Enginyer industrial. Vaig néixer a Barcelona el 1979. Tinc dos fills i m’ho passo molt bé veient-los créixer i fent activitats junts.

La Conchi va tenir la bona idea de gravar uns quants contes i de seguida em va engrescar per ajudar-la amb la gestió d’aquesta empresa.

Veureu que al weblog apareixen dos autors. Llunasol és la Conchi i caixadecontes sóc jo.

Espero que aquesta web sigui la porta a molt bones estones amb els vostres petits.

 

Si vols contactar amb nosaltres, ho pots fer a través de :

mail: caixadecontes@gmail.com

Facebook: http://www.facebook.com/caixadecontes

Twiter: @caixadecontes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s