Caixa de Contes

Weblog d'audio edicions Caixa de Contes

L’Abel sobre rodes

Deixa un comentari

Capítol 3

Hola de nou companys! avui toca un nou capítol de l’Abel sobre rodes.

El 27 de desembre de 2013 vam anar a entrenar al Circuit de Menàrguens i m’ho vaig passar tan be, que vam tornar el dia 3 de gener de 2014.  Al principi del dia vaig trigar un minut i cinquanta-nou segons en fer tota la volta al circuit que fa 1.135m. Es tractava d’anar millorant, practicant i retallant el temps segon rera segon, mirant de traçar cada cop millor totes les corbes del circuit. El meu pare em va ajudar molt i vam aconseguir un temps d’un minut i vint i quatre segons!. Cap al final del dia vaig caure!…quina por!!! va ser una experiència dallò més rara.

menàrguens 03012014

menàrguens 27122013

 

 

 

 

 

 

 

Voleu saber com vaig caure??? doncs de cop i volta, la meva bota dreta va tocar el terra a la corba número 10!!! ja ens teniu, a  la moto i a mi, lliscant per l’asfalt … va ser una sensació ben estranya el tenir el terra tan a prop dels nassos, però per sort, no em vaig fer mal.

L’últim cap de setmana de gener vam seguir entrenant, però al Circuit d’Osona, a Vic. Feia un fred!!!. Aquesta vegada vaig caure un cop, però m’ho vaig passar millor que en Lolo empipant a en Pa de Sucre!!! Al cap d’uns dies d’entrenar a Vic, vaig tocar amb el genoll! Quina alegria, això m’ajudaria a traçar les corbes millor. Voleu saber què em passarà en els pròxims entrenaments? Doncs no us perdeu el pròxim capítol de L’Abel sobre Rodes! fins aviat!

vic 26012014vic26012014

 

 

 

 

 

 

 

I tu, encara no coneixes en Lolo? Escolta el conte d’en Pa de Sucre per 1.95€ clickant a Buy Now! (també pots pagar amb targeta  seguint el mateix enllaç)

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s