Caixa de Contes

Weblog d'audio edicions Caixa de Contes

L’Abel sobre rodes

Deixa un comentari

Capítol 6

La tarda del 14 de març, el divendres anterior a la Cursa, el meu pare, la meva mare, la meva germana i jo, vam anar al circuit d’Alcarràs, on es faria la Cursa. Jo estava molt emocionat, era la primera cursa de motos que faria tot i que la meva moto competiria amb menys cavalls. L’endemà dissabte vaig entrenar molt i vaig fer un temps de 00:57″ per volta! Al migdia vam decidir canviar pneumàtics perquè s’havien desgastat moltíssim! Què us semblen els mecànics de l’Equip Alarxa treballant de valent per tenir les motos a punt? Buff!!! Quin dia! Quan vam acabar d’entrenar, vam anar a dormir de seguida.

1a cursa2(Alcarràs)16març2014

1a cursa(Alcarràs) 16març2014

 

 

 

 

 

 

 

Va arribar diumenge 16 de març, el gran dia! La competició constava de dues curses i les primeres tandes eren cronometrades.Vaig fer un temps de 00:58″. No era el millor temps però estava força content. La primera Cursa vaig lluitar de valent i vaig quedar novè de dotze. No estava gens malament per ser el primer cop que competia. La segona cursa ja no va anar tan be, sabeu per què? Doncs mireu, vaig fer una sortida espectacular i vaig arribar a posar-me en quart lloc, però quan estava dibuixant la primera corba, vaig xocar amb una altra moto i vaig fer un aterratge també espectacular! Jo voldria haver continuat la Cursa però no vaig poder perquè la maneta del gas s’havia trencat!

 

Una cursa trepidant amb caiguda i aprenentatge inclosos!

Si voleu saber més sobre les següents curses, no us perdeu el pròxim capítol de l’Abel sobre rodes!!

_________

Tu també pots gaudir de les aventures trepidants dels nostres personatges! els trobaràs al nostre cd, el cd de “caixadecontes”! Aconsegueix en nostre cd per 9,95€ , enviament inclòs, clickant Buy Now! ( per a Península i Balears) o per 14,95€ (enviament inclòs) clikant Buy Now! ( per enviaments internacionals).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s