Caixa de Contes

Weblog d'audio edicions Caixa de Contes

L’Abel sobre rodes

Deixa un comentari

Capítol 9

Bon dia de nou! En aquest capítol de l’Abel sobre rodes, us explicaré els entrenaments i la cursa de Juneda, província de Lleida.

El primer dia d’entrenament, vaig aconseguir fer un temps de 00:54, gens malament! després d’aquell entrenament, com que a la meva categoria no hi havia cap nen amb una moto com la meva, vam parlar amb el meu director d’equip. Teniem tres opcions possibles: 1)canviar de categoria, on si que hi havien  motos com la meva. 2)Passar-nos a les motos de 2 temps, que seria massa car. 3)Fer la copa ANPA, on hi ha motos de 4 temps. Al final vam decidir canviar de categoria, és a dir, de 110 cc a 140 cc. El meu pare , l’Àlex( el director d’equip) i jo vam posar-nos a buscar motos 140 per Internet. No va ser una recerca fàcil, ja que el model que buscàvem costava molt de trobar. Però al final, la vam trobar!

20140518_162509

Aquí podeu veure les dues motos, la 110 cc a l’esquerra i la 140 cc a la dreta. Faltava però, pintar-la amb els colors de l’equip! Aquí som a Vic, al circuit d’Osona, on la vaig provar per primer cop i m’hi vaig adaptar molt de pressa! Als entrenaments del dissabte abans de la cursa vaig aconseguir un temps de 0:52″ i el noi que portava una moto com la meva va fer 0:51″!!!…m’estava acostant! Als entrenaments classificatoris, vaig quedar a menys de mig segon de l’altra moto com la meva.

Arriba la cursa el 25 de maig de 2014. Tot està preparat al Circuit de Juneda! Ara porto el dorsal número 98. La primera cursa vaig quedar 15è de 18 i l’altra 140 va quedar 13ena de 18. A la segona  vaig quedar 14è de 18 i l’altra 140 va quedar 13ena.

A cada cursa aprenc més i la moto i jo anem més a la una. Tots dos som un tot! I corrent per l’asfalt no hi pot faltar la meva companya, caixadecontes! Que veieu l’Ocelleta Rita?

IMG_2265

Si també voleu anar sobre rodes, no deixeu d’escoltar el nostre CD de caixadecontes, és clar! Aconsegueix-lo per 9,95€ , enviament inclòs, clicant Buy Now! ( per a Península i Balears) o per 14,95€ (enviament inclòs) clicant Buy Now! ( per a enviaments internacionals).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s