Caixa de Contes

Weblog d'audio edicions Caixa de Contes

Els nostres contes

Deixa un comentari

Qui mai no s’ha perdut? Gairebé tothom ens hem vist al mig del no res algun cop quan érem petits. Com ens hem sentit? Sabíem què havíem de fer? Què hem fet?

És cert que hem de deixar que els nens juguin i investiguin per si sols, però també els hem de donar instruccions precises per si alguna vegada es perden, això els tranquil·litzarà i farà que no s’atabalin en cas de perdre’s.

Instruccions com que poden jugar però que no ens perdin mai de vista, que quan es perdin no s’han de moure del lloc on han vist els pares el darrer cop o fins i tot fer que memoritzin els nostre telèfon mòbil, són eines que ens poden servir en aquest tipus de situacions. Fins i tot, si voleu, podeu seguir el nen amb la mirada quan veieu que no segueix les normes de no perdre el contacte visual i  estudiar el seu comportament quan es trobi perdut. Viure aquesta situació en primera persona pot obrir un debat interessant entre pares i fills.

IMG-20140914-WA0002 (1)

El Peixet Albert és una mica despistat i també s’ha perdut…voleu saber com se’n surt de l’embolic?

Escolteu el conte del Peixet Albert i el Tauró al nostre  CD de caixadecontes per 9,95€, enviament inclòs, clicant Buy Now! ( per a Península i Balears) o per 14,95€, enviament inclòs, clicant Buy Now! ( per a enviaments internacionals).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s