Caixa de Contes

Weblog d'audio edicions Caixa de Contes

L’Abel sobre rodes

Deixa un comentari

Capítol 13

Bon dia a tothom! Avui caixadecontes us ofereix un altre capítol de “L’Abel sobre rodes”, les experiències, durant tota una temporada, d’un nen d’onze anys a dalt d’una moto de competició.

Aquell cap de setmana del 27 i 28  de setembre 2014 tocava desplaçar-se a Vic. Aquest circuit és un dels més atrotinats de tot el campionat, hi ha bonys, sotracs i fins i tot herba al mig de la traçada!

Doncs be, al món de les motos no t’avorreixes mai, la primera meitat dels entrenaments de dissabte no van anar gaire be. A la primera tanda se’m va afluixar la maneta i a la segona se’m va trencar la vàlvula d’admissió d’aire i la moto no accelerava. Perfecte! Comencem be!

Però a la tarda ja ho teniem solucionat i la moto va tornar a ser la mateixa. Vam aconseguir un temps de 58″ per volta, que no està gens malament.

A més a més em van venir a veure els meus cosinets, l’Adam i la Malika que tenien moltes ganes de veure com corria i això em va fer molt content perquè me’ls estimo molt. Aquí els teniu, ben concentrats mentre donàvem gas!

Arriba el dia de les curses, el plujós diumenge 28 de setembre. I…sabeu què? Vaig tenir una sorpresa molt agradable! Em va venir a veure en Pere Palà, el meu professor de l’escola, acompanyat de la seva dona. Van quedar ben sorpresos de l’ambient de les curses.

La primera cursa va ser molt bona, vaig quedar 16è de 18 i l’altre nen amb la moto com la meva va quedar 15è.

La segona cursa encara va estar millor, el temps, però,  va empitjorar i la pluja deixava la pista tota molla i relliscosa. Molts nens no van voler sortir. Jo vaig anar a poc a poc per no caure i vaig acabar la cursa, cosa que em va permetre quedar 10è de 18 de la general i primer de la meva categoria.

La pluja, un altre factor a tenir en compte a l’hora de conduir qualsevol vehicle!

De tornada vam despistar tots els núvols de tempesta tot i escoltant un dels contes de caixadecontes: “Pepa la Pipa“! on? al nostre CD és clar!

Ja sabeu! Aconseguiu el CD de caixadecontes per 9,95€, enviament inclòs, clicant Buy Now! ( per a Península i Balears) o per 14,95€ (enviament inclòs) clicant Buy Now! ( per a enviaments internacionals) i feu un regal original a qui més estimes!

Ep! També als centres ABACUS de tot Catalunya!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s