Caixa de Contes

Weblog d'audio edicions Caixa de Contes

caixadecontes de nou a Benicarló!

Deixa un comentari

I per la tarda de dissabte ens anem a Benicarló!

Si! Aquest proper dissabte dia 28 de febrer de 2015,  Dia Mundial de les Malalties rares, caixadecontes viatja a Benicarló. Els nostres personatges aterraran aquest cop al Centre d’Atenció Psicopedagògic “Un Pas Més” , centre on desenvolupa la seva feina el  psicopedagog Claro Estrada Bisbe.

En Claro desenvolupa una tasca d’atenció especialitzada per a cada persona amb les seves diferents característiques de forma integral i eficaç. Es mou en l’àrea psicopedagògica i amb atenció especialitzada en persones amb discapacitat o sense, des dels 3 mesos d’edat fins l’edat adulta.

Al centre també es treballen especialitats aplicables a dificultats de l’aprenentatge, dislèxia, dis-ortografia, retard lector i estimulació primerenca. Es fa formació i  tallers. Es treballa la psicomotricitat, la psicopedagogia i tècniques d’estudi.

ContaContes-05I, sabeu què? Doncs una de les eines utilitzades per en Claro en les seves tasques, és el nostre CD de caixadecontes per a nens amb dificultats d’atenció o dificultats en l’oïda fonètica per exemple. Tindreu el nostre CD a l’abast allà mateix a través de la Raquel de Raquel Papers.

Ens ho passarem d’allò més be amb uns contes entorn l’essència que cadascun de nosaltres portem dins nostre i que cal compartir, entorn de l’atenció  quan sortim a passejar i entorn de l’emoció de la por! En Pa de Sucre, el Peixet Albert i Rita l’Ocelleta, ens endinsaran en el món màgic de caixadecontes!

cd per dins definitiu

“Un dia únic, per a persones úniques!”

 

Lloc: Centre d’atenció Psicopedagògica “Un Pas Més”

Adreça: Carrer Francisco Pizarro, 20 baixos. Benicarló

Hora: 18:00h

 

Ah! deixarem lliures els peuets i escoltarem els contes descalços… per a fer… Un Pas més, Raquel Papers i Caixadecontes!

Us hi esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s