Caixa de Contes

Weblog d'audio edicions Caixa de Contes

Autoestima i seguretat

Deixa un comentari

L’estimació i l’afecte entre pares i fills son fonamentals. Estimar i abraçar als nostres fills pel que son, els ajudarà  a que es consolidin com a persona.

Avui us convidem a escoltar el novè capítol de la segona temporada de la versió radiofònica del Famílies i Escola de la mà d’en Joan Carles Folia. Avui el convidat és en Jaume Funes, psicòleg i educador. En sethL’autoconeixement, saber el què som i com som ens ajudarà a descobrir com ens sentim i si estem en acord o en desacord. Ens ajudarà a discriminar sentiments…per tant, “esmicolem els fets!” diu en Jaume.

I com sempre, els últims minutets son per la Conchi Ramírez que llegeix el conte”QUASI” de Peter H. Reynolds…on els “quasi” són la nostra autoestima!

Així, si encara no has escoltat “En Seth, el color que no volia pintar“, el conte sobre l’autoestima…de caixadecontes, ara és el moment, gaudiu del nostre CD de caixadecontes per 9,95€, enviament inclòs. Molt fàcil, clicant Buy Now! ( per a Península i Balears) o per 14,95€ (enviament inclòs) clicant Buy Now! ( per a enviaments internacionals) i fes un regal original a qui més estimes! Ep! També als centres ABACUS de tot Catalunya!

Desitgem que us sigui d’utilitat i fins aviat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s