Caixa de Contes

Weblog d'audio edicions Caixa de Contes

temps que passem amb els nostres fills, temps que els regalem!

Deixa un comentari

Bon dia amics!

-Ha estat un dia genial! – vaig dir en arribar a casa el dia 17 d’octubre després de gaudir amb el Family Day organitzat per Chic y Tin! Mireu què xulo:

Caixadecontes va gaudir d’allò més amb tots els nens i nenes, mares i pares, avis i àvies, tiets i tietes que passejaren per la Fira del Family Day. Vam poder donar a conèixer els nostres contes i molts petits ja se l’escolten a casa, al cotxe…abans d’anar a dormir!  i desitjo de tot cor que els ajudin a gaudir en família!chic_y_tin_evento_115També vaig tenir l’oportunitat de conèixer gent excepcional i de la que aniré parlant els propers dies.

Una de les persones que em va copsar des de el primer moment pel seu encant personal i la seva visió de la vida en l’educació dels fills, va ser la Tania Carrasco. Passejava amb la seva família per la fira amb les seves ulleres de sol, feia un dia radiant!. De seguida se les va treure i va deixar lluir els seus meravellosos ulls de mirada múrria i vam estar xerrant sobre l’essència de caixadecontes i del seu tataandnono.

De seguida coincidirem en que passar estones de joc, conversa i escolta activa amb els nostres fills és el millor regal que els podem fer. Les seves casetes i quadres DIY estan pensats per a que pares i fills passin estones de gaudi i creixement pintant, decorant i unint totes les peces tot i creant espais de joc … gràcies Tania per aquella conversa tan especial i gràcies per recordar-me que el nostre temps és el temps ideal per a fer créixer els nostres fills.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s