Caixa de Contes

Weblog d'audio edicions Caixa de Contes

Bona Pasqua!

Deixa un comentari

Bon dia amics!

caixadecontes us vol desitjar molt bona Pasqua!

Envoltada de nous flaires, arriba de nou la primavera i amb ella avui, els padrins regalen als seus fillols les delicioses Mones de Pasqua, totes elles ben decorades amb ous de xocolata, pollets i plomes de colors… cadascuna ens anuncia una estimació, una història, una aventura que volem compartir en aquest esclat de flors que ens acompanya una primavera més.

Així doncs, com el nostre pollet, aquell que cau despistat a sobre d’en Pa de Sucre, també us volem recordar la importància de saber compartir tot el que som, el nostre temps, els nostres talents, les nostres aficions, la nostra música, la que vibra quan caminem, quan conduïm, quan treballem…els nostres colors.

Us donem una idea! escoltar els contes amb valors de caixadecontes gaudir plegats d’una estona ben agradable!

Fins aviat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s