Caixa de Contes

Weblog d'audio edicions Caixa de Contes

Per Sant Jordi caixadecontes surt al carrer

Deixa un comentari

Amb el gust dolç i fresc de la magnífica Diada de Sant Jordi passada a Viladecavalls, caixadecontes recorda una plaça de la Vila plena de gom a gom. Grans i petits fullejant llibres, contes, regalant roses i punts de llibre, envoltats de música, teatre, ràdio i bon rotllo, compartint i gaudint de la cultura cada minut, cada segon!

I és que Sant Jordi és la diada més creativa de l’any!

A més a més, vaig tenir el plaer de compartir un matí màgic amb dues dones, colze a colze, ambdues veritables artistes, la Montse Mazorriaga amb la seva obra “Sant Jordi, la Princesa i el Drac” i l’Helena Morillas amb les obres “Jo sé bufar” i “Seis Días” a l’espai d’escriptors on varis autors locals i nacionals gaudíem signant les nostres obres.

IMG-20170423-WA0018Us convidem a conèixer les seves obres que de ben segur no us deixaran indiferents perquè estan fetes amb el cor i això s’ensuma en l’aire, a més a més, la setmana que ve, podreu veure l’Helena en acció el dia 3 de maig a l’hora del conte a la biblioteca de Viladecavalls.

IMG-20170426-WA0007Quin goig trobar-nos envoltats de tanta diversitat que ens enriqueix i ens fa feliços amb cada paraula, amb cada dibuix, amb cada nota de color!

Fins aviat i Petó de Pa de Sucre!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s