Caixa de Contes

Weblog d'audio edicions Caixa de Contes

Sabeu què es un Pa de Sucre?

Deixa un comentari

Hi ha diferents tipus de Pa de Sucre. Per exemple, es el nom d’una ciutat d’ Uruguai on hi ha un turó amb aquest nom. També trobarem un “Pa de Sucre” de 2862 metres d’alçada al  límit del Parc Nacional d’Aigües Tortes i l’Estany de Sant Maurici. A Xile podem passejar per el “Pan de Azúcar National Park“.

Pan de azúcar Uruguai Uruguai                 Pa de sucre Serra de Tumeneia Catalunya

A Rio de Janeiro, Brasil, existeix un pic que s’eleva vora mar i que deu el seu nom a la forma que adoptaven els monticles de sucre quan s’enviaven carregaments a Europa durant els segles XVI i XVII. Fins i tot, hi arriba un telefèric! El veus a la foto? També trobaràs volcans, illes i platges amb el nom de “Pa de Sucre“, però a mi el que més m’agrada es el “Pa de Sucre ” que es menja. Es com un brioix i li pots posar melmelada, crema de cacau, pernil,  formatge… ummm!! Doncs aviat, podràs conèixer a un “Pa de Sucre” molt especial. Atreveix-te a escoltar el conte d’En Pa de Sucre!!!

Pa de sucre  Brasil Brasil    Pa de sucre brioix

I aquest, amés a més….es menja!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s