Caixa de Contes

Weblog d'audio edicions Caixa de Contes

L’Abel sobre rodes

Deixa un comentari

Capítol 1

Tot va començar quan el meu pare va decidir restaurar la vespa del meu besavi Salvador. Aquesta Vespa era de l’any 1962 així que era molt velleta, uns 50 anys!!! Al cap de dos anys, quan ja va estar llesta, ens la vam emportar cap a casa.

El meu pare, de tant en tant,  l’agafava per anar a comprar el pa i el diari i creava molta expectació amb el seu vermell llampant. Un dia em van venir ganes de provar-la i el vaig acompanyar. El meu pare, tot i  no parar de dir-me que el tema de conduir era molt perillós, em va deixar provar la Vespa assegut darrera meu.

Abel Vespa

Abel curset enduroEm va agradar tant que li vaig dir: Papa, ja tinc clar el que vull ser de gran:  Vull ser Pilot de motos!!!. Ho vaig tenir tant clar, que en els mesos següents, no vaig parar d’insistir-hi i al final ho vaig aconseguir. Vaig fer un curset d’enduro amb el Jordi Arcarons a Vic. Va ser genial! Em vaig sentir molt feliç, lliure i desfogat!

Al desembre de 2013 vam aconseguir una beca per participar en la Copa de Promovelocitat Racc del 2014 i uns dies després vaig provar les motos de competició. Que divertit! canviar les marxes i donar gas! Voleu saber què se’m va venir al cap quan vaig provar per primer cop la meva moto de competició? Doncs no us perdeu el següent capítol!

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s