Caixa de Contes

Weblog d'audio edicions Caixa de Contes

L’Abel sobre rodes

Deixa un comentari

Capítol 2

Ja estic un altre cop aquí, companys! Avui toca un nou capítol de l’Abel sobre rodes!

Doncs bé, després de pensar-ho molt amb el meus pares, vam decidir tirar endavant amb les meves ganes de pilotar una moto de competició i vam comprar una IMR mini GP110 perquè la Metrakit 50 tenia un manteniment molt alt. Oi que és maca?

20131223_194305

20131227_121846Un cop comprada, vam anar a Matadepera i li vam portar a l’Àlex, el meu director d’equip. El dia 27 de desembre havíem d’anar a entrenar al circuit de Menàrguens i per no fer malbé el carenat, l’ Àlex li va treure perquè no es trenqués en el cas que caigués.

Que què vaig pensar quan hi vaig pujar? doncs no vaig poder pensar res, anava tan de pressa que vaig  sentir de cop tota la velocitat per tot el cos, els 8,7 CV rugint a tot drap!

i si hagués estat un ratolí us hauria dit que els bigotis se m’haurien eriçat de cop!

Vaja! em sentia com un saltamartí a tota pastilla!

 

 

___

Quelcom tan trepidant com el conte d’en Nil el saltamartí. Compra l’MP3 del  conte per només 1,95€ Buy Now!( pots pagar amb targeta utilitzant el mateix botó)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s