Caixa de Contes

Weblog d'audio edicions Caixa de Contes

Generació O.T. – generació Ot, el bruixot

Deixa un comentari

Ot, el bruixot, es despedeix

Ot, el bruixot, es despedeix

Amb pocs dies de diferència coincideixen dues notícies relacionades amb el nom d’Ot. Ot, el bruixot, el personatge de la revista Cavall Fort, es jubila després de 40 anys. Fins i tot al TN de TV3 li van dedicar una notícia. D’altra banda, analitzant les dades de l’últim cens que s’han fet públiques recentment, l’agència EFE publica una nota sobre noms curiosos, entre els quals hi ha 515 Ots, i atribueix la seva popularitat a les sigles O.T. d’Operación Triunfo.

Som una generació de pares que hem crescut llegint el Cavall Fort. Som la generació d’Ot, el bruixot. Amb sort els nostres fills també podran créixer llegint el Cavall Fort. Ja no hi trobaran el personatge d”Ot, el bruixot, però espero que en el futur les sigles OT no les associin a un programa “cutre” de la tele, si no a algun dels 515 Ots de carn i ossos.

 

 

La màgia d’Ot, el bruixot, s’acaba, però la de caixadecontes no ha fet més que començar. Comprova-ho a la botiga.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s