Caixa de Contes

Weblog d'audio edicions Caixa de Contes

Els nostres contes

Deixa un comentari

Heu sentit mai aquella dita castellana que fa: “Con educación y buenos modales, se abren puertas principales”? A mi m’agrada molt perquè  la meva mare molt sovint la deia i tenia tota la raó. Quan interaccionem amb amabilitat i educació enriquim la nostra relació amb els altres. L’Amabilitat és una forma de comunicar i molt bona!

20140531_13380520140531_13364920140531_133740

 

 

 

 

 

 

 

Observeu aquest petit gosset. És en Kobu, mireu com troba la manera d’aconseguir que l’Aaron i el Leo juguin amb ell. Com? expressant amabilitat en la seva petició. Què llest que és el petitoi! El Leo, negre com el carbó, jeu amb les potetes creuades, escoltant allò que amablement en Kobu li proposa, cadascú amb el nostre estil, és clar! Aquesta actitud tranquil.la, natural i serena és el que se’n diu amabilitat i és un camí on aquells que ens envolten, s’hi troben còmodes i receptius. Ser amable no és gens difícil i és bo per a tothom, comprova-ho!

No cal anar gaire lluny per practicar l’amabilitat, au! intenta-ho, on? allà on vagis, a l’escola, a la feina, al mercat, a casa!…en bus, metro, cotxe o bici…no hi ha lloc on l’amabilitat no tingui cabuda! veuràs com tot canvia al teu voltant, a millor és clar! no podria ser de cap altra forma!

___________

En Max, el portaavions, no és gens amable i no para de cridar i així li van les coses…fins que troba algú que li farà veure el món de forma diferent.

Escolta el conte d’en Max el portaavions per 1.95€ clickant a  Buy Now! (també pots pagar amb targeta en el mateix enllaç)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s