Caixa de Contes

Weblog d'audio edicions Caixa de Contes

Els nostres contes

Deixa un comentari

Fa uns dies que observava com una cuereta blanca (motacilla alba) anava i venia traginant amunt i avall branquetes que amagava, intrigant, sota la petita palmereta del meu jardí. Fins que un d’aquests dies, la vaig veure amb un cuquet al bec, llavors, vaig apartar amb cura les fulles de la palmera i…sabeu què em vaig trobar? Doncs mireu:

Sabríeu dir-me quants pollets hi ha? Au! compteu els becs i ho sabreu!

La mare no parava de fer viatges per a portar menjar al niu i si t’hi acostaves, podies sentir la piuladissa dels menuts demanant aliment.

Tots hem sigut petits, tots hem necessitat d’algú que tingués cura de nosaltres mentre ens fem grans. Tots tenim qui ens ha ajudat quan teníem por o quan no ens vèiem amb cor de superar obstacles. Unes paraules, unes empentetes i les nostres pors s’esvaeixen si tenim a prop qui ens estima de veritat!

L’Ocelleta Rita” té por a volar però també té a prop qui se l’estima molt. Podrà vèncer aquesta por? podrà aprendre a volar? Un conte sobre la por, l’amistat i el treball en equip. Un conte que ens recorda que tot allò que fem o deixem de fer, gira al nostre voltant i ens sorprèn un dia o altre.

_________

L’Ocelleta Rita“, un conte fresc, dinàmic i divertit on l’amistat i el treball en equip fan un pols amb la por. Qui guanyarà?

Descarrega’t el conte per 1.95€ clickant  Buy Now! ( pots pagar amb targeta clickant al mateix enllaç)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s