Caixa de Contes

Weblog d'audio edicions Caixa de Contes

L’Abel sobre rodes

Deixa un comentari

Capítol 7

Bon dia! avui toca un nou capítol de l’Abel sobre rodes!

Ja us vaig explicar la cursa d’Alcarràs. En aquest capítol us explicaré els entrenaments els dies 29 i 30 de març i la cursa el dia 6 d’abril de 2014 al circuit de Menàrguens. El cap de setmana dels entrenaments feia molt i molt de vent. Vaig fer un temps de 1:09″. Un bon temps contant les inclemències atmosfèriques! feia tant de fred que, de ben segur, a en Lolo i en Pa de Sucre se’ls haurien glaçat els bigotis! A sobre, diumenge va ploure a bots i barrals. Vaig sortir amb pneumàtics llisos i a la tercera volta vaig patinar i vaig tastar l’asfalt. La caiguda va ser tant forta que fins i tot el casc es va trencar! Vam haver de comprar un altre per tenir ben protegit el meu caparró en tot moment, és clar!

20140329_18321020140329_190850

Per fi va arribar el dia de la cursa. Dissabte vaig igualar el temps aconseguit als entrenaments i vaig gaudir d’allò més.  A les qualificacions vaig sortir desè de dotze.

La primera cursa va ser tot un èxit acabant novè tot i una sortida dolenta! La segona cursa no va anar tant be. La sortida no va ser bona i a sobre, una moto va caure davant meu i la vaig esquivar passant per l’herba. Amb això vaig perdre molt de temps i vaig acabar onzè de dotze.

M’encanta conduir la meva moto! La meva experiència sobre rodes és millorar dia a dia, treballar  i practicar molt, escoltar als que saben, incorporar millores a cada traçada i sobretot…aprendre de cada caiguda!!!

No us perdeu el següent capítol on sabreu de la meva cursa al circuit de Mora d’Ebre, un dels circuits més ràpids!

Fins aviat, amics!

20140405_134929

Com podeu veure, caixadecontes és present al meu casc! La filosofia de l’esforç, tota una icona per a aconseguir les nostres fites! treballar, treballar i treballar! Aconsegueix el nostre cd  per 9,95€ , enviament inclòs, clickant Buy Now! ( per a Península i Balears) o per 14,95€ (enviament inclòs) clikant Buy Now! ( per a enviaments internacionals).

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s