Caixa de Contes

Weblog d'audio edicions Caixa de Contes

Els nostres contes

Deixa un comentari

Fa dies vam parlar de l’extraordinària  força de les formigues tenint en compte la relació de volum i superfície, us en recordeu? Aquí teniu un altre exemple. Una formiga carretejant un altre insecte molt més gran que ella!

La veritat és que parlar de formigues és parlar novament de treball en equip. Tothom dins del formiguer, sap el que ha de fer. Túnels, entrades, monticles, càmeres de cria, d’acoplament, d’amagatzematge d’aliments. Tots els individus que formen la colònia, saben el què han de fer i com ho han de fer. Formigues obreres, formigues soldat, mascles i la reina fan el que han de fer i el que saben fer, pel be de la colònia. L’estructura del formiguer també està ben estudiada per mantenir les condicions òptimes tant per la vida de les formigues com per la cria i creixement dels ous, larves etc…

tapa cd davant - CòpiaLa formiga Lea, un dels nostres personatges, també es pren molt seriosament el fet de ser formiga i serà vital al conte “En Nil, un saltamartí amb problemes”. Ràpida i forçuda, animada i astuta, la Lea idea un pla per ajudar al seu amic Nil a sortir d’un bon embolic, ho aconseguirà?!

En Nil, la Lea, en Gabriel i el gos Yako…unes pedres molt especials, remolins d’aigua i…molt més a caixadecontes, on si no?

Aconsegueix el nostre cd  per 9,95€ , enviament inclòs, clickant Buy Now! ( per a Península i Balears) o per 14,95€ (enviament inclòs) clikant Buy Now! ( per a enviaments internacionals).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s