Caixa de Contes

Weblog d'audio edicions Caixa de Contes

L’Abel sobre rodes

Deixa un comentari

Capítol 8

Hola de nou nois! Avui toca un nou capítol de l’Abel sobre rodes!

Us explicaré els entrenaments i les curses a les Terres de l’Ebre, al Circuit  Móra d’Ebre, un circuit que fa 1.400 metres i amb una recta de 250m!

El primer dia de rodar en aquell circuit, vaig fer 1 minut 8 segons amb dues caigudes que, per sort, no van ser importants. El segon dia vaig baixar a 1 minut 7 segons. No estava malament, si les motos de dos temps, que tenen 5 cavalls més que jo, van fer 1 minut 2 segons, oi?

Som a 20 d’abril de 2014. Aquí podeu veure la graella de sortida de la cursa de l’ANPA, que no és oficial i en la que vaig quedar primer de la meva categoria. El meu company Àlex va quedar tercer de la seva.

cursa anpa Mora d'ebre 20 abril 2014

Aquí podeu veure la sortida de la cursa on vaig sortir en cinquè lloc. Veieu com s’aixeca la moto?

 

 

 

 

Va ser una cursa molt emocionant!

El dissabte i diumenge següents, el 26 i 27 d’abril, tornàvem al Circuit de Mora d’Ebre per a la cursa oficial. El dissabte, vaig baixar un segon: 1:06! i la cursa va anar bastant bé. La primera cursa vaig sortir regular i vaig acabar novè de dotze! vaig guanyar tres motos mes potents que la meva! La segona cursa també va anar molt bé, vaig sortir molt ràpid i em vaig col·locar al sisè lloc, però a la recta em van avançar i vaig acabar desè. Va ser un cap de setmana molt bo i vaig aprendre molt per la següent cursa a Juneda!

No us perdeu el següent capítol de l’Abel sobre rodes, la història d’un nen que amb esforç i il·lusió, treballa per treure la millor versió d’ell mateix!…a caixadecontes!

cursa oficial 27abril2014

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s