Caixa de Contes

Weblog d'audio edicions Caixa de Contes

L’Abel sobre rodes

Deixa un comentari

Capítol 10

Bon dia de nou !

Benvinguts a un nou capítol de la nostra secció “L’Abel sobre rodes”, avui us explicaré l’aventura inoblidable al Circuit Internacional de Zuera  a la localitat del mateix nom Zuera, a la província de Saragossa, Aragó i com a cada cursa, el cap de setmana abans, 28 i 29 de juny, vam anar a entrenar de nou. Al matí del primer dia vaig fer un temps de 1:28 i al final del dia, després de perfilar un munt de coses, vaig aconseguir un temps de 1:18! L’altre 140 va fer 1:17.

zuera entrenaments 2

El segon dia d’entrenament vaig baixar un segon i vaig poder seguir l’altre moto 140.

Per fi, arriba el cap de setmana següent i l’esperada cursa. Som a 5 i 6 de juliol. Dissabte treballo tant, que desgasto completament les rodes i les hem de canviar. Arriba diumenge i plou. El cel amenaça i l’asfalt està relliscós. Acabo 8è de 9. No estic gens content. Tincs ganes de sortir de nou per la segona cursa. Sembla que l’asfalt s’asseca i agafo confiança. La calor de l’estiu eixuga ràpid el circuit. Ànims, la segona cursa promet!

zuera 5juliol2014rodes desgastedeszuera 5 juliol2014sense rodeszuera 5juliol2014 genollera

Comença la segona cursa, surto molt be, al sisè lloc de la graella, em situo cinquè i estic fent una cursa espectacular! Els mecànics estan molt contents, jo també! Però de sobte, l’embragatge s’afluixa, no puc canviar de marxa i començo a perdre segons!… què està passant? … Arribo l’últim amb els ànims pel terra. Però sabeu què, malgrat tot, vaig aprendre que s’han de revisar tots els cargols i que de tots els errors se n’aprèn!

Fins el proper capítol, amics!

I ja sabeu! no deixeu de fer rodolar el CD de caixadecontes per 9,95€, enviament inclòs, clicant Buy Now! ( per a Península i Balears) o per 14,95€, enviament inclòs, clicant Buy Now! ( per a enviaments internacionals).

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s