Caixa de Contes

Weblog d'audio edicions Caixa de Contes

L’Abel sobre rodes

Deixa un comentari

Capítol 12

Bon dia de nou, amics!

Avui toca un altre capítol de “l’Abel sobre rodes”, l’experiència d’un nen en el món de les motos de velocitat on tractem els valors dels nostres contes…a caixadecontes!!

Doncs bé, arriba ja  l’últim cap de setmana del mes d’agost del 2014 i amb ell  la cursa nocturna al Circuit  d’Alcarràs. I, com sempre, tocava entrenar. Entrenar consisteix en mirar de trobar la manera de fer millors temps cada vegada. Com? Doncs provant diferents coses com ara trobar les traçades més eficients, escollir la marxa adequada en tot moment, apurar les frenades i donar gas “a tope” sempre que es pugui! Els entrenaments doncs van anar molt be, el primer dia vaig fer 59,1 segons i el segon dia 56,7. Tot anava sobre rodes fins que a la penúltima tanda d’entrenaments del segon dia, el gas va començar a fallar. Vam poder arreglar-lo, però em vaig perdre l’última tanda.

Arriba el dissabte abans de la cursa. Faig 6 tandes d’entrenament de nit amb un millor temps de 57 segons.

Ja som a diumenge 31 d’agost, fa calor però al ser de nit, la cosa es fa suportable! A la primera tanda de cronometrats faig un temps de 57,1 segons i ens adonem d’una fuita d’oli. A la segona tanda de cronometrats faig 56,4 segons i això em va permetre sortir tretzè dels divuit participats i en segon lloc de la meva categoria.

A la primera cursa vaig estar lluitant amb un grup de quatre motos quedant segon de la meva categoria i tretzè de la general i a la segona cursa va anar molt bé perquè a la sortida vaig poder posar-me onzè i inclús novè a la segona volta! Al final vaig aconseguir quedar onzè de la general i segon de la meva categoria.

20140830_233312A més a més, aquest cop , a part dels meus pares i la meva germana, vaig gaudir de la companyia i recolzament dels meus avis que em van veure córrer per primer cop. Tot i que la padrina es va fer un fart de patir! Gràcies avis, s’ha notat!

I és que per aconseguir les nostres fites, no hi ha res millor que tenir a prop aquells a qui més estimem i… entrenar, entrenar i entrenar!!! com en Nil, el saltamartí, recordeu? No deixa mai d’entrenar i és molt curiós…dues coses importants per aconseguir el que volem.

20140830_213451

 

Escolteu el conte “En Nil, un saltamartí amb problemes” al nostre CD d’audiocontes caixadecontes. Aconsegueix-lo per 9,95€, enviament inclòs, clicant Buy Now! ( per a Península i Balears) o per 14,95€ (enviament inclòs) clicant Buy Now! ( per a enviaments internacionals) i fes un regal original a qui més estimes!

Fins la propera!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s