Caixa de Contes

Weblog d'audio edicions Caixa de Contes

Internet i Xarxes

Deixa un comentari

Avui a caixadecontes us presentem el quart dels tretze capítols de la segona temporada radiofònica del “Famílies i Escola” . Avui parlem de la importància i el poder de les xarxes socials i Internet. Novament, en Joan Carles Folia entrevista un expert, en aquest cas, en Sergi  Banús, psicòleg infantil i juvenil.

Internet és un perill? O és l’ús que li donem? Cal supervisar els moments tecnològics? Han d’estar regulats els dispositius mòbils a l’escola? Què és el Ciberbullying?

El cert és que cal equilibrar perquè hi ha riscos sobretot derivats de l’abús, d’un excés de temps d’utilització que pot condicionar la persona. L’adolescència, per exemple, és una etapa perillosa en quan a l’addicció perquè els adolescents són una població molt sensible i feble, per tant, hem d’estar al cas.

tapa cd davant - Còpia

De tot això parlem a “Internet i Xarxes” I com sempre, els últims minutets sentirem la Conchi, la veu de caixadecontes!

I de xarxes també en sap l’aranya Petra!! Fixeu-vos com penja de la teranyina! I si no ho teniu clar, escolteu el conte de l’Ocelleta Rita, on? al CD de caixadecontes, és clar!

Escolteu el CD de caixadecontes per 9,95€, enviament inclòs, clicant Buy Now! ( per a Península i Balears) o per 14,95€ (enviament inclòs) clicant Buy Now! ( per a enviaments internacionals) i fes un regal original a qui més estimes!

Ep! També als centres ABACUS de tot Catalunya!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s