Caixa de Contes

Weblog d'audio edicions Caixa de Contes

Discrepàncies de parella

Deixa un comentari

Bon dia! Avui a caixadecontes us presentem el cinquè dels tretze capítols de la segona temporada radiofònica del “Famílies i Escola” . Avui parlem de les discrepàncies de parella. Novament, en Joan Carles Folia entrevista un expert, en aquest cas en Miquel Àngel Alabart, psicopedagog, terapeuta familiar i director de la revista “Viure en família”.

Existeixen diferents estils de criança i això pot provocar discrepàncies a l’hora de conviure. Els fills uneixen, no separen però existeixen moments crítics en el seu creixement com ara l’adolescència, que poden fer trontollar la relació dels progenitors.

20150110_155719

El papa i la mama han d’estar alineats, però com ho gestionem tot plegat? Discrepar és educatiu i ho podem fer servir per a créixer. Cal treballar amb respecte i democràcia per a poder arribar a un acord. Escoltar, parlar, negociar, consensuar…tot són eines que podem utilitzar i hem de valorar que molt sovint l’important no és tenir la raó  si no preservar l’harmonia familiar.

Petites o grans discrepàncies! tenir o no la raó! cal cedir? quan?

El més bonic de tot és que tots dos progenitors volen el millor pels fills encara que cadascun d’ells tingui maneres diferents de veure les coses…

Per acabar, com sempre…als últims minutets podreu escoltar la Conchi Ramírez, la veu de caixadecontes… avui, narrant el conte: “El Meu Pare”. I per il·lustrar el post aquí teniu el dibuix de família d’una petita personeta a la que estimo molt. M’encanta!

Fins aviat! …i petonets d’en Pa de Sucre!caixadecontes etiqueta .com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s