Caixa de Contes

Weblog d'audio edicions Caixa de Contes

Si, sóc tímid i què?

Deixa un comentari

Per què no podem ser tímids? Que no està de moda? El cert és que mentre no provoqui patiment, la timidesa en si no és dolenta.

Avui a caixadecontes, us proposem un àudio gens tímid, us proposem que escolteu el sisè capítol del “Families i Escola”en la seva segona temporada de la versió radiofònica. Com sempre en Joan Carles Folia entrevista un expert. Avui la Mirta Lojo, psicopedagoga i Doctora en ciències de l’educació, donarà el seu punt de vista sobre la timidesa.

20150325_114719Ser tímid és genètic? Com poden ajudar o empitjorar els factors externs? Fer activitats lúdiques, per exemple, on la canalla pugui interactuar, pot ajudar a baixar el nivell d’ansietat i a normalitzar la interacció entre les persones.

Acompanyem doncs els nostres fills! No forcem situacions! Amb carinyo i naturalitat podem fer una bona gestió de la timidesa i sobretot, segons la Mirta, no ens obsessionem, no censurem i no exposem la timidesa com un problema.

I com sempre, els últims minuts son pel conte que llegeix la Conchi, avui ” Què valent!

Esperem que us sigui d’utilitat i ja sabeu! que la timidesa no us impedeixi ser ni fer tot allò que us fa il·lusió ser i fer!

caixadecontes etiqueta .com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s