Caixa de Contes

Weblog d'audio edicions Caixa de Contes

caixadecontes i el llenguatge

Deixa un comentari

Bon dia a tothom!

Avui us convidem a escoltar l’onzè capítol de  la segona temporada de la versió radiofònica del Famílies i Escola de la mà d’en Joan Carles Folia. La convidada d’aquest programa és l’Eva Bach, mestra, escriptora, pedagoga i mare de família.

Vigilem el nostre llenguatge? Com diem les coses? Quin és el nostre so? Quines emocions amaneixen les nostres paraules?

Heu provat a comptar fins a 100 abans d’escridassar?  Segur que abans d’arribar ja no estem tan enfadats i el nostre llenguatge serà el correcte. Evitar el  “tu sempre…” o el  “tu mai…” ens ajudarà a renyar o a corregir sense ferir. L’Eva ens convida a fer exercici d’autoconciència per tal que el nostre llenguatge vers els nostres fills sigui enriquidor.En Max el portaavions caràtulaI com sempre, els últims minutets escoltareu la Conchi Ramírez, la veu de caixadecontes, avui fent cinc cèntims del nostre conte sobre l’amabilitat, “En Max el portaavions” .

Siguem exemples vius d’amabilitat, la meva mare sempre em deia: “Amb educació i bons modals, s’obren portes principals”, i li agraeixo profundament, perquè això, a mi, mai no m’ha fallat. T’estimo mami!

Escolteu el conte sobre l’amabilitat “En Max el Portaavions”  al nostre CD de caixadecontes per 9,95€, enviament inclòs. Molt fàcil, clicant Buy Now! ( per a Península i Balears) o per 14,95€ (enviament inclòs) clicant Buy Now! ( per a enviaments internacionals) i fes un regal original a qui més estimes!

Ep! També als centres ABACUS de tot Catalunya!

Desitgem que us sigui d’utilitat i fins aviat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s