Caixa de Contes

Weblog d'audio edicions Caixa de Contes

caixadecontes i l’entusiasme

Deixa un comentari

Bon dia a tothom!

Sabeu què? A caixadecontes estem envoltats d’entusiasme, l’entusiasme de la creativitat, de l’originalitat i la frescor dels nostres contes i per això avui, us presentem el dotzè capítol de la segona temporada de la versió radiofònica del Famílies i Escola! de la mà d’en Joan Carles Folia. La convidada d’aquest programa és, un cop més, la Maria Jesús Comellas, doctora en psicologia i professora emèrita de la UAB.

Així doncs, com aneu d’entusiasme? Sabíeu que l’entusiasme és fonamental per a la vida? Per a que aquest creixi, hem de provar coses, i si ens equivoquem, de ben segur haurem après quelcom nou!  precisament per això, avui vull dedicar aquest post a una  persona que estimo i de la que he après moltíssim, la Maria Ollé Moreno, coach  i gran persona. Recentment ha impartit a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés una Master Class sobre Coaching Creatiu. I com diu ella: “De vegades es guanya, d’altres s’aprèn”… així doncs innovem, provem, “disbaratem”, tastem…independentment del resultat!pepa la pipa miniProveu de trobar l’entusiasme en les petites vivències del dia a dia… en el gaudi d’aquell àpat suculent, d’una taula ben parada, d’aquella abraçadeta dolça, de la flaire d’aquella petita flor, de les carícies amables dels que ens envolten! No passem per alt la petitesa, doncs dels petits detalls ens nodrim cada dia… com aquell gota a gota que rega el nostre jardí emocional! Reguem doncs l’entusiasme dels nostres fills, compartim-lo i potenciem-lo…hi ha res més trepidant?

I com sempre, els últims minutets ens els regala la Conchi Ramírez, la veu de caixadecontes… aquest cop, fent cinc centimets del conte “Pepa la pipa“, el nostre conte sobre la feina en equip, de caixadecontes! Escolteu el conte i molt més  al nostre CD de caixadecontes per 9,95€, enviament inclòs. Molt fàcil, clicant Buy Now! ( per a Península i Balears) o per 14,95€ (enviament inclòs) clicant Buy Now! ( per a enviaments internacionals) i fes un regal original a qui més estimes!

Ep! També als centres ABACUS de tot Catalunya!

Desitgem que us sigui d’utilitat i fins aviat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s