Caixa de Contes

Weblog d'audio edicions Caixa de Contes

caixadecontes i la importància de participació

Deixa un comentari

Què farem aquestes vacances? Anem al cinema dimecres? Hi ha una festa d’aniversari, hi puc anar? Vull quedar amb els amics, puc?

Escoltem els nostres fills? Valorem prou les seves opinions? Se senten partícips de les decisions que es prenen dins del nucli familiar? Som conservadors o progressistes?

Avui us presentem el darrer capítol de  la segona temporada de la versió radiofònica del Famílies i Escola! de la mà d’en Joan Carles Folia. La convidada d’aquest programa és l’Ana Novella, doctora en filosofia i ciències de l’educació de la Universitat de Barcelona on és membre del departament de teoria i història de l’educació de la Facultat de Pedagogia.llibret per darrera últimL’Ana considera molt important crear espais per a participar, ajudar als fills a autogestionar-se, compartint regles i argumentant. Tant se val si ens equivoquem…equivoquem-nos junts! parlem-ne, impliquem-nos. Implicant-nos estimem! Sentint-nos responsables del lloc on vivim ens fa estimar precisament aquest lloc. Petits encàrrecs, petites feines de casa, cuinar junts, netejar jugant…petits reptes que ens faran créixer…

Com sempre…els últims minutets del programa escoltareu la Conchi Ramírez, la veu de caixadecontes…aquest cop llegint “El plat de fusta”.

I ara a l’agost, caixadecontes, us desitja un molt bon estiu i si viatgeu recordeu… res més entretingut que el nostre CD de caixadecontes!, aconseguiu-lo  per 9,95€, enviament inclòs. Molt fàcil, clicant Buy Now! ( per a Península i Balears) o per 14,95€ (enviament inclòs) clicant Buy Now! ( per a enviaments internacionals) i fes un regal original a qui més estimes!

Ep! També als centres ABACUS de tot Catalunya!

Desitgem que us sigui d’utilitat i fins aviat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s