Caixa de Contes

Weblog d'audio edicions Caixa de Contes

caixadecontes a “La Llibreria” de l’Hospitalet de l’Infant

Deixa un comentari

caixadecontes no fa vacances i allà on aneu, allà que el trobareu!

Aquest estiu podreu trobar també el nostre CD de caixadecontes  a “La Llibreria”, la llibreria del carrer Sant Pere núm 2 de l’Hospitalet de l’Infant. Allà trobareu la senyora Fina que amb molt de gust us l’ensenyarà tot i que ella ja el té exposat a l’aparador, que el veieu?Llibreria La Llibreria l'Hospitalet de l'Infant aparador

Llibreria La Llibreria façanaLa Fina és la responsable de La Llibreria des de fa molt de temps, a la seva botiga podreu trobar la literatura més interessant, guies de viatge, llibres de text i material escolar i d’escriptori, novel·la, poesia, contes…i per això no podien faltar els nostres audiocontes, els audiocontes més frescos, àgils i originals que hàgiu  pogut sentir mai!

Llibreria la Llibreria L'Hospitalet de l'InfantEmporta’t a casa el CD de caixadecontes per només 9,95€ i tindràs més d’una hora de contes per escoltar, gaudir i créixer amb personatges i aventures entorn de valors i emocions. Ja saps, a “La Llibreria” del carrer Sant Pere número 2, cantonada Plaça de Catalunya de l’Hospitalet de l’Infant (telèfon 977 82 33 05)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s