Caixa de Contes

Weblog d'audio edicions Caixa de Contes

Una trobada inesperada!

Deixa un comentari

Un dels regals d’aquest estiu es haver conegut persones d’aquelles que fan entendre la vida entre traços de colors… una d’elles ha estat la Mitaya Doménech , a ella va dedicat aquest post de caixadecontes.

Tot passejant per Terrassa, el meu fill i jo, entrem a fer-li una abraçada al Josep Vergés, el llibreter de la Llibreria Ègara  i a desitjar-li una bona entrada de curs. Estava feinejant llibre amunt i llibre avall quan em va presentar la Mitaya, una dona de cara afable i mirada desperta.

La Mitaya és dibuixant i amb el seu traç de fada, ha il·lustrat un munt de contes. Contes? – La Conchi també fa contes! Mira! – va dir en Josep- i li va ensenyar el nostre CD que té ben posadet al mostrador! Vam estar xerrant una estona i de seguida va mirar d’escoltar els nostres contes amb el seu net, en Riki!

-Una hora d’escoltar contes sense moure’s! , molt macos, li han encantat! – diu la Mitaya-

Moltes gràcies per creure en caixadecontes!

caixadecontes etiqueta .com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s