Caixa de Contes

Weblog d'audio edicions Caixa de Contes

am_mi, el Peixet Albert, caixadecontes i un fil vermell

Deixa un comentari

Fa us dies parlàvem de les trobades inesperades que ens ha regalat aquest estiu, oi? doncs  la Marta Vilar Comajoan sens dubte, és una d’elles!.

La Marta, xino-xano, es va creuar amb el nostre conte “El Peixet Albert i el tauró” – vaig cercar una història que pogués servir per explicar a un nen que un dia es pot girar i no veure cares conegudes…tot seguit hi ha un tresor, una caixeta en forma de cor amb un poema i una llegenda, la del fil vermell, també hi trobarem unes boniques fornitures i un fil vermell, llegint i muntant el braçalet, adquirirem la tranquil·litat que els nostres fills tindran eines per a gestionar la situació, i nosaltres estarem contents d’haver participat en aquest ensenyament- diu la Marta en el preciós mail que ens va enviar a caixadecontes!

Ella llegeix al nostre blog “… Personatges que van sorgint de persones que m’envolten i que m’han envoltat al llarg de la vida, amb la seva història…” i ella diu: – Jo vinc del món del disseny, i a mi em sorgeixen a la ment objectes, a partir de persones o situacions que m’envolten, d’aquí neixen: els braçalets am_mi ! i d’aquí pot néixer una bonica història caixadecontes + am_mi!

I un matí d’agost quedem per a conèixer-nos i acostar els nostres projectes! Va ser fantàstic!Personatge Peixet Albert

marta vilar agost 2015

Braçalets am_mi? Si, diu la Marta: -Un dia de platja, el lloc de sempre, els nens s’avancen mentre traiem les bosses del cotxe. Enlloc d’esquerra tiren a la dreta… dues hores del patiment més dolent que mai he viscut fins ara… d’allà n’havia de sortir alguna cosa bona! Doncs si! un hobby compartit mare/filla…què millor que això!!! l’experiència amb “am_mi” és just això,  una activitat familiar, per parlar de què fer si mai els nostres fills es giren i no ens veuen, espais per a participar, ajudar als fills a autogestionar-se, compartint regles i argumentant.

Tafanegeu la pàgina de la Marta,  together_again bracelets i veureu que és tota una artista! i veureu els bonics braçalets de localització que fa!marta vilar 2 agost 2015I és aquí on els braçalets am_mi i caixadecontes poden trobar un fil comú, una intersecció…un fil vermell, contes i braçalets que obren debats entre pares i fills, valors i emocions, arguments, eines de creixement…

Fins aviat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s