Caixa de Contes

Weblog d'audio edicions Caixa de Contes

Els nostres contes

Deixa un comentari

Fa uns dies vam anunciar que, igual que la primavera, caixadecontes estava a punt d’obrir-se, doncs bé, ja s’ha obert!!! tots els nostres contes estan al vostre abast  i després de veure l’última entrada del nostre blog parlant de les mones de Pasqua, el que també se’ns ha obert és la gana oi?

Sort que les aranyes no mengen xocolata, perquè aquesta d’aquí està molt enfadada. Ha vist com li trencaven la teranyina a la seva amiga Petra i l’està buscant desesperadament! veieu com belluga les seves vuit  potetes?

Hi ha qui té por a les aranyes, o a les alçades, o a volar amb avió…però la por en si no és dolenta perquè ens fa trobar molt sovint la força per a superar-la. La Rita, la Miqueleta, la mosca Francisca i unes intrèpides papallones, s’ajunten en un dels contes més emocionants de caixadecontes!

I tu, de què tens por? atreveix-te a deixar el teu comentari.

__

Un conte sobre les pors d’una ocelleta molt particular i de com les nostres accions repercuteixen al nostre voltant. Atreveix-te a escoltar el conte de l’Ocelleta Rita per 1,95€ Buy Now! (també pots pagar amb targeta seguint el mateix enllaç)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s