Caixa de Contes

Weblog d'audio edicions Caixa de Contes

Els nostres contes

Deixa un comentari

A caixadecontes ens agraden les dites i una de molt engrescadora és sens dubte una que parla de la importància de compartir allò bo i allò dolent. Diu així: “Les alegries són més grans quan es comparteixen i les penes més petites quan també es comparteixen” i és que la feina en equip ens enriqueix.

20140603_092122

Les feines d’equip són les que veiem en els esports d’equip. Es fan en grup, per un objectiu comú. Es necessita una bona compenetració dels membres de l’equip, una bona estratègia i planificació de les jugades. No es deixa de banda el talent individual per tal d’ajudar al grup. Valors com el sacrifici, l’esforç, l’esperit de superació i la solidaritat, entre d’altres, fan dels esports d’equip uns esports sense fronteres!

Veieu aquestes flors? sens dubte no tindríem l’efecte de preciosa catifa groga sense cadascuna de les petites flors que la formen. I a tu, t’agrada jugar en equip?

El conte de “Pepa la Pipa” us apropa a veure les coses des de la perspectiva d’equip! Animeu-vos a escoltar el conte al nostre cd de caixadecontes. Aconsegueix-lo per 9,95€ , enviament inclòs, clickant Buy Now! ( per a Península i Balears) o per 14,95€ (enviament inclòs) clikant Buy Now! ( per a enviaments internacionals).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s